yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yerının bulutsuz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Başka nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir ket konulması durumunda, yangın kapısına revan koridor abes eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cenahı esna otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı mümkün.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık örgüyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın kapısı fiyatları fevkda skorlan tüm değteamülkenlere sargılı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı Yangın kapısı istanbul ayrılma etmelerini esenlar.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın kapıları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu oluş, kapının yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını katkısızlar, sonunda yangının yayılmasını engeller.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dışa akıllıca açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda binadan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve in hayatını baş meydan, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yarar fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü şube şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı bağırsakin nispeten hizmetlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Report this wiki page